Over

Logotherapie wordt in Nederland door een aantal beroepsverenigingen en zorgverzekeraars als complementaire vorm van psychosociale begeleiding of therapie gezien.

De Academie voor Logotherapie / Viktor Frankl Instituut Nederland (Institutes worldwide) staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel, KvK 60402083.

Oprichter, docent en onderzoeker Timo van Kempen is gecertificeerd en geaccrediteerd Logotherapeut  en is in het bezit van beroepsregistraties bij de beroepsverenigingen NVPA, NAP en RBCZ. Hij voert als Logotherapeut praktijk: Heel Je Verhaal. Als Geestelijk verzorger is hij aangesloten bij de SKGV en RING-GV.

 

Algemene Voorwaarden

Voor de Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden Academie voor Logotherapie    

Klachtenregeling

Voor de klachtenregeling klik hier: Klachtenregeling De Academie voor Logotherapie is aangesloten bij de Wkkgz

 

Samenwerking

Stichting De Zaaier

De Academie voor Logotherapie kwam mede tot stand dankzij een financiële ondersteuning van Stichting De Zaaier, die als doestelling heeft: ‘het bevorderen van studie naar de mens in zijn psychologische en sociale aspecten en van zijn innerlijke belevingsmogelijkheden.’

Frankl Life Coaches

De Academie voor Logotherapie werkt samen met de Frankl Life Coaches: (Oud)studenten van de verkorte en volledige opleiding aan de academie kunnen hier kosteloos deelnemen aan intervisiebijeenkomsten